Over ons » MVO en duurzaamheid

Samen op weg naar een mvo gedreven organisatie

Carpentier Professional, als onderdeel van De Carpentier Mooren Groep B.V., houdt in haar bedrijfsvoering rekening met een gezonde balans tussen People, Planet en Profit.

Onze visie op duurzaam ondernemerschap richt zich uiteraard op onze certificeringen en het aanbieden van verantwoorde producten. Daarnaast hecht De Carpentier Mooren Groep belang aan een gezonde leef- en werkomgeving. Hierbij staat het welzijn van onze medewerkers centraal, maar ook het ondersteunen van onze lokale en regionale omgeving. Het creëren van meer bewustwording en betrokkenheid van onze medewerker bij MVO is tevens een belangrijk doel.

In MVO in de praktijk, lees je met welke activiteiten en plannen wij hieraan bijdragen. Ons MVO beleid is een doorlopend proces waarbij wij ernaar streven om ons op dit gebied steeds verder te ontwikkelen.

Onze maatschappelijke fundamenten zijn vastgelegd in ons MVO manifest. Als lid van MVO Nederland onderschrijven wij ook het manifest van deze organisatie.

Certificeringen
Carpentier Professional verkoopt bij voorkeur hout uit duurzaam beheerde bossen en ondersteunt initiatieven om tot meer duurzaam gewonnen hout te komen. Lees meer >>

MVO manifest
Lees meer
MVO in de praktijk
Lees meer