Carpentier Professional » Downloads

Downloads

In het downloadcenter vindt u brochures, verwerkingsinstructies en video's van onze merken. U kunt deze documentatie downloaden voor eigen gebruik.

Heeft u niet gevonden wat u zocht? Of heeft u een andere vraag? Neem dan contact op met een van onze medewerkers. 

CarpGarant - tuinhoutgids 2021

In de tuinhoutgids van CarpGarant vindt u altijd precies het product waar uw tuin behoefte aan heeft. Ons assortiment is het resultaat van de constante zoektocht naar het mooiste hout en de beste ontwerpen. Wij weten waar de Nederlandse tuin behoefte aan heeft.

Download

ThermoGarant brochure

Maak kennis met ons assortiment thermisch gemodificeerd hout voor tuin, terras en gevel. Een milieuvriendelijk alternatief en extreem duurzaam!

Download

Starcrown - brochure

Starcrown biedt een uitgebreid programma massief houten werkbladen, traptreden en zijwangen in A/B kwaliteit. Uitvoeringen met gevingerlaste en gelamineerde lamellen óf met doorlopende lamellen.

Download

CarpFloors - brochure

CarpFloors: vloeren van wereldklasse. Moderne houten parketvloeren met een toplaag van Europees Eiken. Verkrijgbaar in verschillende diktes, bewerkingen, kleuren en sorteringen.

Download

Verwerkingsinstructie/leginstructie - Elements

Elements staat voor een ruime collectie composiet bestaande uit schermen en vlonderplanken. Deze collectie is van bewezen hoge, duurzame kwaliteit en daardoor voor veel van onze afnemers de eerste keuze.

Download