Over ons
Over ons

Professioneel partner in tuinhout, gevel en meer

Als importeur en producent is Carpentier Professional partner voor distributeurs in bouw & hout, GWW en retail. Wij bieden een compleet aanbod hout, tuinhout, composiet, gevelbekleding, houten werkbladen en ijzerwaren. Onder eigen label brengen wij diverse productlijnen op de markt.

Via één kanaal bieden wij onze afnemers een breed & diep assortiment en veelzijdige expertise. Wij staan garant voor concurrerende prijzen door bulk en volume inkoop. Maar ook maatwerk is een sterk punt, voor specifieke wensen bij grote volumes bereiken wij middels sourcing het gewenste resultaat.

Private Labels

Met onze eigen merken bieden wij een uniek assortiment met onderscheidend vermogen. In onze eigen werkplaats worden producten ontwikkeld en getest waarna de productie in binnen- en buitenland wordt uitgevoerd.

  • CarpGarant - kwaliteitsmerk tuinhout en tuinaccessoires
  • Gardenline - retail label tuinhout en tuinaccessoires
  • Elements - composiet vlonderplanken en tuinschermen
  • Archipan - massief kuntstof gevelpanelen
  • Starcrown - massief houten werkbladen

De Carpentier Mooren Groep

Carpentier Professional is als handelsonderneming onderdeel van De Carpentier Mooren Groep, met ongeveer 150 werknemers. De Carpentier Mooren Groep bestaat uit groothandel en retail bedrijven voor professionals en consumenten. De Carpentier Mooren Groep kenmerkt zich door zeer sterke voorraadposities, vernieuwende concepten en veel voordelen voor de klant die voortkomen uit de synergie tussen de vier zelfstandige bedrijfsonderdelen.