Carpentier Professional » Nieuws » Nieuw: CarpGarant buitenverblijven!

Nieuw: CarpGarant buitenverblijven!

CarpGarant buitenverblijven is het eerste buitenverblijven merk dat niet alleen prachtig is om te zien, maar waarvan ook het montageproces prachtig is. Want wat is er nou mooier dan een snelle en eenvoudige montage waarbij je gelijk resultaat ziet. CarpGarant buitenverblijven is de enige speler op het gebied van luxe buitenverblijven dat zo doordacht met het montageproces bezig is en speelt daarbij in op de ontwikkelingen in de markt;

Vakkundige timmermannen worden steeds schaarser, hebben het daarmee drukker en worden steeds kostbaarder, we zijn ons steeds bewuster van het feit dat we goed voor ons lichaam moeten zorgen en dus is licht en ergonomisch werken belangrijker dan ooit, we hebben het al druk genoeg en hebben dus niet veel tijd over, we willen met elkaar juist meer genieten van het buitenleven. De oplossing? CarpGarant buitenverblijven!

CarpGarant buitenverblijven levert complete prefab bouwpakketten die montagetijd besparend zijn voor de vakkundige timmerman en die ook eenvoudig op te bouwen zijn door de doe-het-zelver. Onderdelen worden geleverd in prefab elementen van maximaal 1.20 meter breed zodat ze goed tilbaar zijn en voor iedere locatie goed bereikbaar zijn. Uiteraard heeft een luxe buitenverblijf ook een goed fundament nodig. Geen zorgen, ook daar heeft Carp Garant buitenverblijven aan gedacht. Wij leveren diverse soorten kant- en klare funderingspakketten op maat van het buitenverblijf. Kortom: het uitzoekwerk, de werkvoorbereiding, logistiek én een deel van de montage nemen wij graag uit handen zodat je snel kunt genieten van de prachtige buitenverblijven. Sneller slimmer bouwen met Carp Garant buitenverblijven.

Klik hier om de website te bezoeken.